Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası

Kemik ve et suyu dolum kapatma makinası müşteri tarafından istenen özellikler doğrultusunda dizayn edilmektedir. Doldurulacak kavanoz ların ebatları, günlük dolum kapasitesi, etiket özellikleri ( Çitf veya Tek taraflı ) Kemik suyu dolum ve kapatma makinası nın tasarım aşamasında göz önünde bulundurulan unsurlar olarak öne çıkmaktadır.

Açıklama

Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası

Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası

 

 

 

Kemik ve Et Suyu Dolum Kapama Makinası

 

Kemik ve et suyu dolum kapatma makinası gıda dolum fabrikalarında kullanılan bir makinadır.

Kemik ve et lerin uzun süre kaynatılması sonucu elde edilen besin değeri yüksek sıvılar bu

makinalar tarafında doldurulup kapatılmaktadır. Günümüzde yemeklerde sıkça tercih edilen

kemik ve et suyu son kullanıcıya dolum kapatma makinası n da ki işlemlerin ardından sevk

edilir.

 

 

 

Et Suyu Dolum Makinası Talep Değerlendirme

 

Kemik ve et suyu dolum kapatma makinası müşteri tarafından istenen özellikler doğrultusunda

dizayn edilmektedir. Doldurulacak kavanoz ların ebatları, günlük dolum kapasitesi, etiket özellikleri

( Çitf veya Tek taraflı ) Kemik suyu dolum ve kapatma makinası nın tasarım aşamasında göz

önünde bulundurulan unsurlar olarak öne çıkmaktadır.

 

 

Kemik Suyu Dolum ve Kapatma Makinası Tasarım Aşaması

 

Et ve Kemik Suyu dolum kapak kapatma makinası dizaynı esnasında belirtilen hususlar dikkate

alınarak Teknik ressamlar tarafından makina çizimi yapılmaktadır. Yapılan bu çizim üzerinden

teknik  ekipler arasında yapılan toplantılar sonucu tasarıma son şekli verilip üretim aşamasına

geçilmektedir. Uzman kadrolar tarafından titizlikle planlama yapılmaktadır.

 

 

Üretim Aşaması

 

Kemik ve et suyu dolum makinası imalat süreci teknik ekipler arasında kordinasyon ile

yürütülmektedir. Satın alma süreci tamamlanan ürünler üretim bandının el verdiği en hızlı

sürede birleştirilerek bir dizi teste tabi tutulmakta ve ardından müşteriye sevk edilebilecek

duruma gelmektedir.

 

 

Kavanoz Dolum ve Kapatma Makinası Çalışma Prensibi

 

 

Lineer bir konveyör üzerine el ile veya robot yardımı ile yerleştirilen kavanozlar kapasitesine

göre belirlenen ( 4-6-8…) nozullar tarafından dolum işlemine tabii  tutulmaktadır. Dolum işlemi

tamamlandıktan sonra Cam Kavanoz üzerine kapak koyma ve kapama işlemi yapılarak kemik ve

et suyu dolu kavanozların ağzı kapatılmakta ve üzerine talep edilmesi durumunda ısı ile daralan

emniyet bandı takılarak ısı tüneline sevk edilmektedir. Tarih atma ve kavanoz etiketleme işlemlerinin

ardından sevke hazır hale getirilmektedir.

 

 

Bu Makina İle Neler Doldurulabilir ?

 

Yukarıda Özellikleri tarif edilen bu kavanoz dolum makinası ile bal dolum, salamura suyu dolum, turşu

suyu dolum, pekmez dolum, kemik ve et suyu dolum kapatma etiketleme işlemi yapılması mümkündür.

 

 

https://www.expogi.com/urunler/cig-sut-dolum-ve-kapatma-makinasi-tetrimak-makine/

 

http://www.tetrimak.com/sise-dolum-makinesi-galeri/

 

 

Videolarımız

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumu Gönder