Açıklama
Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası
Kemik ve Et Suyu Dolum Kapatma Makinası
Kemik ve Et Suyu Dolum Kapama Makinası
Kemik ve et suyu dolum kapatma makinası gıda dolum fabrikalarında kullanılan bir makinadır.
Kemik ve et lerin uzun süre kaynatılması sonucu elde edilen besin değeri yüksek sıvılar bu
makinalar tarafında doldurulup kapatılmaktadır. Günümüzde yemeklerde sıkça tercih edilen
kemik ve et suyu son kullanıcıya dolum kapatma makinası n da ki işlemlerin ardından sevk
edilir.
Et Suyu Dolum Makinası Talep Değerlendirme
Kemik ve et suyu dolum kapatma makinası müşteri tarafından istenen özellikler doğrultusunda
dizayn edilmektedir. Doldurulacak kavanoz ların ebatları, günlük dolum kapasitesi, etiket özellikleri
( Çitf veya Tek taraflı ) Kemik suyu dolum ve kapatma makinası nın tasarım aşamasında göz
önünde bulundurulan unsurlar olarak öne çıkmaktadır.
Kemik Suyu Dolum ve Kapatma Makinası Tasarım Aşaması
Et ve Kemik Suyu dolum kapak kapatma makinası dizaynı esnasında belirtilen hususlar dikkate
alınarak Teknik ressamlar tarafından makina çizimi yapılmaktadır. Yapılan bu çizim üzerinden
teknik ekipler arasında yapılan toplantılar sonucu tasarıma son şekli verilip üretim aşamasına
geçilmektedir. Uzman kadrolar tarafından titizlikle planlama yapılmaktadır.
Üretim Aşaması
Kemik ve et suyu dolum makinası imalat süreci teknik ekipler arasında kordinasyon ile
yürütülmektedir. Satın alma süreci tamamlanan ürünler üretim bandının el verdiği en hızlı
sürede birleştirilerek bir dizi teste tabi tutulmakta ve ardından müşteriye sevk edilebilecek
duruma gelmektedir.
Kavanoz Dolum ve Kapatma Makinası Çalışma Prensibi
Lineer bir konveyör üzerine el ile veya robot yardımı ile yerleştirilen kavanozlar kapasitesine
göre belirlenen ( 4-6-8…) nozullar tarafından dolum işlemine tabii tutulmaktadır. Dolum işlemi
tamamlandıktan sonra Cam Kavanoz üzerine kapak koyma ve kapama işlemi yapılarak kemik ve
et suyu dolu kavanozların ağzı kapatılmakta ve üzerine talep edilmesi durumunda ısı ile daralan
emniyet bandı takılarak ısı tüneline sevk edilmektedir. Tarih atma ve kavanoz etiketleme işlemlerinin
ardından sevke hazır hale getirilmektedir.
Bu Makina İle Neler Doldurulabilir ?
Yukarıda Özellikleri tarif edilen bu kavanoz dolum makinası ile bal dolum, salamura suyu dolum, turşu
suyu dolum, pekmez dolum, kemik ve et suyu dolum kapatma etiketleme işlemi yapılması mümkündür.
https://www.expogi.com/urunler/cig-sut-dolum-ve-kapatma-makinasi-tetrimak-makine/
http://www.tetrimak.com/sise-dolum-makinesi-galeri/
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.